top of page

Avís legal

Informació del titular

 

Granollers Mercat és el titular del domini www.gridgranollers.com amb CIF: Q-0801347-F, amb domicili a Centre de Serveis a les Empreses. Camí del Mig 22, PI Palou Nord 08401 Granollers. El correu electrònic d’ATENCIÓ és empresagm@granollers.cat.

Recomanem llegir atentament el present avís legal i altres polítiques abans d’utilitzar la nostra plataforma i serveis. Qualsevol ús d’aquesta web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i la seva submissió a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur. 

 

Garanties i responsabilitats

 

Granollers Mercat a través de la seva pàgina web ofereix informació sobre els seus serveis de forma genèrica. L’usuari que accedeix al web reconeix i accepta voluntàriament i expressament la responsabilitat de l’ús d’aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, en aquest cas podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes.

 

Granollers Mercat es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració i presentació i de les condicions generals, així com d’eliminar informació o suspendre temporalment l'accessibilitat al web.

 

Granollers Mercat no pot garantir:

 

  • La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al seu contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es puguin produir durant la connexió a Internet. Tanmateix, no es fa responsable dels danys que es puguin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la web.

 

  • L’aplicació de la seva Política de Privacitat a accessos per mitjà d’enllaços de tercers a aquesta web, ni a través d’enllaços d’aquesta web a altres webs. Tot enllaç de tercers a aquesta web haurà de fer-se a la seva pàgina principal o d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap mena de manifestació sobre la web, havent d’acomplir, tanmateix, amb la resta de previsions d’aquesta normativa. En cas d’existir enllaços no supervisats per Granollers Mercat no s'assumirà responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús d'aquests enllaços.

 

Propietat intel·lectual

 

Aquesta web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

 

Tots els continguts inclosos a la web (textos, continguts audiovisuals, codis font, disseny gràfic, signes, logos, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del titular d'aquesta. Els continguts que pugui contenir la web que no fossin de la seva titularitat, gaudeixen de l’autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegides pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

 

Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals. La simple navegació o ús de la web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars.

 

Privacitat

 

Granollers Mercat garanteix la confidencialitat de les dades personals que vostè faciliti a la nostra plataforma i l’aplicació de les mesures de seguretat establertes per la normativa. Si vol conèixer la nostra Política de Privacitat faci clic aquí.

bottom of page