top of page

Un any més GRID participa en l'organtizació de l'EVC LAB, el proper 8 de maig. Reserveu agenda.

Una jornada tècnica que posa en valor la col·laboració com a estratègia clau en el desenvolupament empresarial i dels territoris.
  • La col·laboració com a motor per avançar cap a un model socioeconòmic més verd, digital, resilient i just.

  • La tercera edició d’una jornada professional dins el marc de la fira d’Economia Verda i Circular de Granollers.

  • Conferències i debats sobre els valors de la col·laboració, experiències de territoris i casos d’èxit empresarial.


Col·laborar és clau, tant dins de les organitzacions (públiques o privades) com amb la resta d’agents, a través d'acords formals o informals per tal de crear valor compartit. Les relacions que s’estableixin han de basar-se més en la confiança i la cooperació i no tant en la competència, per tal d’assegurar relacions estables.


L’EVC LAB és el punt de trobada anual que dóna visibilitat a la importància de la col·laboració, com a eina estratègica pel desenvolupament empresarial i dels territoris. 


Aquesta tercera edició es vol consolidar com a cita de referència a nivell català, complementària a d’altres esdeveniments especialitzats que tenen lloc al voltant de l’economia circular.


El programa es dissenya amb la participació del mateix sector, i la implicació directa de les entitats més rellevants que s’organitzen en forma de comitè assessor de la jornada.


S’espera comptar amb la participació de 150 inscrits, que disposen d’un programa inicial, que acaba amb una pausa de networking. Després del descans, tenen lloc en dues sales paral·leles, dues sessions de treball més especialitzades (vegeu programa).Programa de sessions


09:30 | SESSIÓ ICEBREAKER

Col·laboració per sobreviure

Marc Castellnou

Cap d’àrea del GRAF dels bombers de la Generalitat


10:00 | TERRITORI CONVIDAT

Navarra Zirkular, una experiència de col·laboració publicoprivada.


10:45 | CASOS D’ÈXIT

Casos d’èxit en col·laboració empresarial


SEGON BLOC de sessions:


12:30 | SALA A

Com passar a l’acció?

Xarxa de pobles i ciutats cap a la sostenibilitat.

Definir estratègies col·laboratives d’economia circular en el territori.


12:30 | SALA B

Trobada GRID – Associacions de polígons: ens tornem a trobar

Sessió de trobada, en format lúdic, per les empreses dels polígons industrials de Granollers i Montmeló, associades i no associades, per entrar en contacte amb la resta d’empreses i compartir projectes i propostes de millora.Seu de la Jornada:

Hotel Ciutat de Granollers

Carrer Turo d’en Bruguet, 2, 08402 Granollers


Més informació:L’EVC LAB està organitzat per l’Ajuntament de Granollers, dins el marc de la fira d’Economia Verda i Circular que té lloc del 10 al 12 de maig al parc firal. En la confecció de la graella de sessions hi participa ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, i la Xarxa de Pobles i Ciutats cap a la Sostenibilitat. Compta amb un comitè assessor amb la participació també de les delegacions del Vallès Oriental de PIMEC, Cambra de Comerç de Barcelona, i la Unió Empresarial Intersectorial. També hi col·laboren diferents clústers sectorials catalans, i les associacions de polígons industrials de Granollers. 
Comments


bottom of page