top of page

Ponències de la jornada organitzada per GRID a l'EVC sobre col·laboració empresarial.

GRID GRANOLLERS va organitzar l'EVC LAB 2023, el programa tècnic professional que obre la Fira d’Economia Verda i Circular de Granollers, que es va fer a l'Hotel Ciutat de Granollers el 18 de maig.


La proposta es va centrar en una matinal dedicada a posar en valor la col·laboració, com a ingredient clau de les estratègies d'èxit.


El programa va fer un recorregut de les diferents perspectives i actors implicats en aquesta aposta de canvi que lliga l'economia circular i la col·laboració:


10:00 | TAULA DE DEBAT Clústers per impulsar projectes d’economia circular a través de la col·laboració Joan Martí, Director de la Unitat d’Estratègia Empresarial d’ACCIÓ. Taula rodona amb la participació de: – Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya – Clúster del Packaging – Clúster Materials Avançats de Catalunya

– Clúster de Biotecnologia i Tecnologies de la Salut de Catalunya 11.30 h. Cafè de networking

BLOC II 12:15 | SALA A El paper dels ens locals en l’economia circular. Organitza: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. 12:15 | SALA B GRID – Associacions des polígons: més a prop, més interessant. Sessió per empreses, per establir contactes i compartir projectes.Si esteu interessats a les ponències, podeu trobar-les en aquest enllaç.
.

Opmerkingen


bottom of page