top of page

GRID a l'EVC LAB de Granollers, el 8 de maig.

GRID va organitzar aquesta jornada tècnica anual que posa en valor la col·laboració com a estratègia clau en el desenvolupament empresarial i dels territoris.

Col·laborar és clau, tant dins de les organitzacions (públiques o privades) com amb la resta d’agents, a través d'acords formals o informals per tal de crear valor compartit. Les relacions que s’estableixin han de basar-se més en la confiança i la cooperació i no tant en la competència, per tal d’assegurar relacions estables.


L’EVC LAB és el punt de trobada anual que dóna visibilitat a la importància de la col·laboració, com a eina estratègica pel desenvolupament empresarial i dels territoris. 


Aquesta tercera edició va comptar de nou amb ponents de l'àmbit públic i privat, que van compartir experències relacionades amb la col·laboració i l'economia circular. Hi van participar una setantena d'assistents.


Aquest va ser el programa de l'EVC, properament es podran consultar les presentacions a la secció AGORA de GRID:10:00 | TERRITORI CONVIDAT

Navarra Zirkular, una experiència de col·laboració publicoprivada.


10:45 | CASOS D’ÈXIT

Casos d’èxit en col·laboració empresarial


12:30 | COM PASSAR A L'ACCIÓ?

Xarxa de pobles i ciutats cap a la sostenibilitat.

Definir estratègies col·laboratives d’economia circular en el territori.Més informació:L’EVC LAB està organitzat per GRID Granolles i l’Ajuntament de Granollers, dins el marc de la fira d’Economia Verda i Circular que té lloc del 10 al 12 de maig al parc firal. En la confecció de la graella de sessions hi participa ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, i la Xarxa de Pobles i Ciutats cap a la Sostenibilitat. Compta amb un comitè assessor amb la participació també de les delegacions del Vallès Oriental de PIMEC, Cambra de Comerç de Barcelona, i la Unió Empresarial Intersectorial. També hi col·laboren diferents clústers sectorials catalans, i les associacions de polígons industrials de Granollers. 
Коментарі


bottom of page