top of page

EVC LAB: La col·laboració empresarial, estratègia clau en l’economia circularGRID GRANOLLERS participa en l'organització de l'EVC LAB 2023, el programa tècnic professional que obre la Fira d’Economia Verda i Circular de Granollers i que el farà a l'Hotel Ciutat de Granollers el 18 de maig.


Enguany la proposta es centra en una matinal dedicada a posar en valor la col·laboració, com a ingredient clau de les estratègies d'èxit.


El programa farà un recorregut de les diferents perspectives i actors implicats en aquesta aposta de canvi que lliga l'economia circular i la col·laboració:


PROGRAMA


09:00 | HALL DE L’AUDITORI Acreditacions i cafè de benvinguda 09:30 | SESSIÓ D’OBERTURA Col·laboració per sobreviure Marc Castellnou, Cap d’àrea del GRAF dels bombers de la Generalitat 10:00 | TAULA DE DEBAT Clústers per impulsar projectes d’economia circular a través de la col·laboració Joan Martí, Director de la Unitat d’Estratègia Empresarial d’ACCIÓ. Taula rodona amb la participació de: – Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya – Clúster del Packaging – Clúster Materials Avançats de Catalunya

– Clúster de Biotecnologia i Tecnologies de la Salut de Catalunya 11.30 h. Cafè de networking

BLOC II 12:15 | SALA A El paper dels ens locals en l’economia circular. Organitza: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. 12:15 | SALA B GRID – Associacions des polígons: més a prop, més interessant. Sessió per empreses, per establir contactes i compartir projectes.Comments


bottom of page