top of page

El repte de Granollers Mercat sobre l'aprofitament de pellofa obté el 2n premi del programa de l'UAB

El passat 17 de desembre va tenir lloc la final de l'11a edició del programa de Generació d'Idees de l'UAB, que en aquesta edició buscava detectar oportunitats de negoci en matèria de gestió de recursos i revaloració de residus (simbiosi industrial), i a el mateix temps fomentar l'esperit emprenedor amb el personal investigador.


Quatre grups d'investigadors de diferents universitats van ser els finalistes i van presentar els seus projectes davant un jurat expert en valorització d'idees de negoci, que van seleccionar WaBiRe com la proposta guanyadora.


El segon premi el va obtenir Silvin, un equip format per membres de la UAB, Leitat i el CNM-IMB, que van presentar una idea negoci responent a un repte de Granollers Mercat. Silvin proposen la producció d'antioxidants, útils per a la indústria cosmètica, a partir de la pellofa de cafè. Aquest equip va ser premiat amb 500 euros en metàl·lic, 500 euros per al desenvolupament de el projecte, 500 per a xarxes socials i per crear una campanya de micromecenatge, i sis mesos d'incubació a l'edifici Eureka.A la fase final també va arribar el projecte SIVORG, un repte plantejat també des de Granollers Mercat, que va ser treballat per un equip d'investigadors de la UAB, la UPC i la UVIC, que va resoldre un repte relacionat amb el tractament d'aigües residuals de la indústria alimentària amb la producció de biogàs.També podeu accedir al Vídeo del concurs final

Comments


bottom of page