top of page

El Hub Labdoo Granollers es consolida

El punt de recollida i sanejament informàtic Labdoo Granollers funciona des del mes de febrer a Roca Umbert i ja està fent arribar ordinadors a persones que els necessiten.


Labdoo recupera ordinadors i dispositius de segona mà que per destinar-los a famílies que els necessiten. El punt de recollida i sanejament informàtic de Granollers, situat al CTUG a Roca Umbert, es va presentar i posar en marxa el passat mes de febrer i ja ha sanejat i fet arribar 16 ordinadors a famílies amb infants. Actualment, a més, ja es compta amb 40 dispositius més per a sanejar i una demanda de 130 ordinadors, prèvia petició per part d’entitats, escoles...


El projecte és possible gràcies a la participació de diversos serveis municipals. Entre els objectius d’aquest projecte de cost 0 destaquen la reducció de l’escletxa digital a la ciutat, el foment de l’economia circular i el foment de valors.


Si teniu algun ordinador portàtil que ja no feu servir o un altre dispositiu (tauleta o ordinador amb tots els seus perifèrics: cablejat, pantalla i teclat) que funcioni, podeu donar-li una segona vida a través d’aquest projecte alhora que regaleu educació.


Si teniu interès a participar d’aquesta iniciativa, podeu contactar amb grid@granollers.cat.

Comments


bottom of page