top of page

9è Esmorzar GRID: COMPRA AGREGADA DE SISTEMES SOLARS


Una quinzena d'empreses van assistir al 9è Esmorzar del GRID Granollers, celebrat l'11 de maig.


Durant "l’esmorzar" on-line, es va presentar la proposta elaborada per Granollers Mercat per tal de facilitar la compra de sistemes de generació solar fotovoltaica entre les indústries dels polígons de Granollers.


La proposta vol donar resposta a algunes qüestions, com ara:


Estàs valorant implementar un sistema solar i ja tens algunes ofertes sobre la taula?

Si ja has iniciat el procés i ja tens algunes ofertes sobre la taula, podem ajudar-te valorant aquestes ofertes i oferint a les empreses que us han ofertat a participar en aquesta compra agregada.


T’interessa avaluar el potencial de generació i la viabilitat d’una instal·lació per a la vostre empresa?

Un primer pas per a implementar un sistema solar és valorar-ne la seva viabilitat (tècnica i econòmica) tan de forma individual com col·lectiva.


Has analitzat la implementació d’un sistema solar i l’has descartat per motius econòmics?

La compra agregada de sistemes solars permet reduir-ne el cost gràcies a economia d’escala, però també la possibilitat de compartir instal·lacions amb empreses veïnes o accedir a models amb 0 inversió.


Tens limitacions per implementar un sistema de generació solar a la teva empresa?

Si vas descartar aquests sistemes per temes tècnics la compra agregada permet superar algunes de les barreres habituals o estudiar-ne alternatives


L'agregació de la demanda repercutirà en uns millors preus de compra. A més, si l'opció que es materialitzat encaixa dins de l'autoconsum compartit, els participants podran valoritzar millor els seus excedents. Tots dos resultats permetran reduir considerablement el període de recuperació de la inversió.


Per participar al projecte, cal inscripció prèvia, al següent formulari. La inscripció al projecte no implica cap compromís per a les empreses. La signatura dels contractes amb l’empresa guanyadora seran personalitzats amb cada empresa i recolliran les necessitats i especificacions de cadascuna d’elles de forma individual.
Comments


bottom of page