Programa d'assessorament energètic per a pimes industrials


L'ICAEN inicia un nou programa d'assessorament energètic per a pimes industrials.

L’Institut Català d’Energia (ICAEN), ens adscrit al departament d’Empresa i Coneixement, ha engegat un nou programa d’assessorament energètic dirigit específicament a petites i mitjanes empreses industrials manufactureres. La iniciativa consisteix en la realització d’entrevistes i visites a empreses de tot el territori català per tal de caracteritzar els seus consums d’energia, conèixer els seus projectes d’estalvi i eficiència energètica i identificar les barreres o dubtes que els sorgeixin en aquest àmbit, de manera que es puguin elaborar pautes d’orientació globals i dissenyar noves mesures més adequades a les necessitats de les indústries catalanes per avançar en la descarbonització dels seus processos productius.

Podeu contactar amb Granollers Mercat, per disposar de més informació: mvives@granollers.cat

POLIGONS_RADIUM-2.jpg
Subscriu-te

Subscriu-te al newsletter del GRID i rebràs informació sobre els nous productes i els nous productes que entrin a la plataforma

Carrer Camí del Mig, 22
Polígon Palou Nord
08401 Granollers
+ 34 93 861 47 83

Impulsa:

Amb el Suport de:

Ús de cookies

Política Privacitat