Quart Esmorzar del GRID: Cas real d'assessorament en innovació

September 10, 2020

 

 

El divendres 18 de juny es va fer el  #4 esmorzar del GRID en format on-line, amb l’empresa Descans del Vallès, SL i una quinzena de participants.

 

Atenent a un dels eixos conductors de GRID (la col·laboració entre empreses) es va plantejar aquest esmorzar per compartir l’experiència en un programa d’assessorament que permet a l’empresa iniciar-se dins del món de la innovació.

 

Iniciar-se en la innovació vol dir en aquest cas iniciar o aprofundir en la reflexió de qui som, on som i on volem anar, veure les opcions que tenim al davant per fer o bé coses noves o bé de manera diferent i engegar aquells canvis que més s’adiuen amb cada activitat per assolir l’objectiu últim de millorar la posició competitiva de l’empresa. Reforçar la capacitat de competir de l’empresa. Reflexió acompanyada d’experts.

 

L'Albert Mascaró, gerent de Descans del Vallès, va compartir amb els assistents com ha posat en marxa la reflexió estratègica i la definició d'accions, i com ha aprofitat les línies d'ajut i assessorament disponibles.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

GRID a la Jornada de Prevenció de residus de l'ARC, 21 de novembre 2018

November 27, 2018

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Recerca per tags
Please reload

POLIGONS_RADIUM-2.jpg

Subscriu-te al newsletter del GRID i rebràs informació sobre els nous productes que entrin a la plataforma

Carrer Camí del Mig, 22
Polígon Palou Nord
08401 Granollers
+ 34 93 861 47 83

Impulsa:

Amb el Suport de:

Patrocinadors:

Agora.png