top of page

Tercer Esmorzar del GRID: Packaging sostenible i coneixement compartit


El divendres 24 d’abril es va fer #3 esmorzar del GRID en format on-line, amb l’empresa 3D Click i una vintena de participants.

3D CLICK és una empresa que va néixer a cavall entre Holanda i Catalunya, per aportar noves visions en el món del prototipatge del packaging. Des d’aleshores, han desenvolupat software per digitalitzar el sector del packaging i afavorir la col·laboració per fomentar una industria més sostenible, ajudant a reduïr la necessitas de prototips físics i el temps per crear i validar els nosu projectes entre clients i proveïdors.

La Debora Alasrraki, cofundadora i CEO de 3D CLICK, va parlar de la seva proposta de digitalització de catàlegs d’envasos, de la generació de l’Ecosystem, una plataforma col·laborativa i gratuïta per a la indústria del packaging, que estan fent créixer de la mà dels fabricants d’envasos a nivell europeu, per connectar la indústria del packaging. Es tracta de crear un espai de coneixement compartit que permeti el disseny i fabricació d’envasos amb el mínim d’impacte a l’entorn. Es plantegen les cadenes de coneixement com una de les poques opcions viables per ser competitius i sostenibles en el mercat incert al què ens enfrontem.

Una de les iniciatives que estan liderant és el Pack-in-loop que haurà de servir per ajudar a crear dissenys sostenibles a través de la intel·ligència artificial.

Actualment l’Ecosystem, la plataforma col·laborativa per connectar amb la indústria del packaging, ja està funcionant. Per aquest motiu, si sou una empresa relacionada amb el món del packaging, compartim el següent enllaç on podreu crear el vostre perfil gratuït.

Accediu a les presentacions que es van fer de 3D Click i de l'Ecosystem.

bottom of page