Tercer Esmorzar del GRID: Packaging sostenible i coneixement compartit

April 28, 2020

 

El divendres 24 d’abril es va fer #3 esmorzar del GRID en format on-line, amb l’empresa 3D Click i una vintena de participants.

 

3D CLICK és una empresa que va néixer a cavall entre Holanda i Catalunya, per aportar noves visions en el món del prototipatge del packaging. Des d’aleshores, han desenvolupat software per digitalitzar el sector del packaging i afavorir la col·laboració per fomentar una industria més sostenible, ajudant a reduïr la necessitas de prototips físics i el temps per crear i validar els nosu projectes entre clients i proveïdors.

 

La Debora Alasrraki, cofundadora i CEO de 3D CLICK, va parlar de la seva proposta de digitalització de catàlegs d’envasos, de la generació de l’Ecosystem, una plataforma col·laborativa i gratuïta per a la indústria del packaging, que estan fent créixer de la mà dels fabricants d’envasos a nivell europeu, per connectar la indústria del packaging. Es tracta de crear un espai de coneixement compartit que permeti el disseny i fabricació d’envasos amb el mínim d’impacte a l’entorn. Es plantegen les cadenes de coneixement com una de les poques opcions viables per ser competitius i sostenibles en el mercat incert al què ens enfrontem.

 

Una de les iniciatives que estan liderant és el Pack-in-loop que haurà de servir per ajudar a crear dissenys sostenibles a través de la intel·ligència artificial.

 

Actualment l’Ecosystem, la plataforma col·laborativa per connectar amb la indústria del packaging, ja està funcionant. Per aquest motiu, si sou una empresa relacionada amb el món del packaging, compartim el següent enllaç on podreu crear el vostre perfil gratuït.

 

 

Accediu a les presentacions que es van fer de 3D Click i de l'Ecosystem.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

GRID a la Jornada de Prevenció de residus de l'ARC, 21 de novembre 2018

November 27, 2018

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Recerca per tags
Please reload

POLIGONS_RADIUM-2.jpg
Subscriu-te

Subscriu-te al newsletter del GRID i rebràs informació sobre els nous productes i els nous que entrin a la plataforma

Carrer Camí del Mig, 22
Polígon Palou Nord
08401 Granollers
+ 34 93 861 47 83

Impulsa:

Amb el Suport de:

Patrocinadors:

Agora.png