top of page

Aprenentatges del primer Esmorzar del GRID

El divendres 25 d'octubre va tenir lloc el #1 esmorzar del GRID a Can Muntanyola per parlar de "Zero Waste".

La Maria del Mar Nicolás Fernández, responsable de business development de Robert Bosch, va compartir amb els assistents com van aconseguir donar-li sortida a la maquinària i utillatges en desús que ocupaven tot l'espai d'una nau. Ens va explicar com van fer per gestionar, identificar i valorar el recursos no utilitzats per donar-li una segona vida. Equipaments i utillatges que en el passat s'haguessin eliminat suposant un cost per l'empresa, en aquesta ocasió va explicar com tot es pot donar una nova oportunitat entre les empreses locals i col·laboradors.

Vam poder conèixer la seva experiència de primera mà, com van salvar les barreres i quins criteris va fer servir per valorar els diferents recursos.

Un cas pràctic i real de com la iniciativa de Robert Bosch va suposar una gestió eficient dels recursos no utilitzats. Tot un exemple del que persegueix el GRID Granollers, per ser l'espai de trobada per posar en contacte empreses locals i recursos no utilitzats.

Accediu a la PRESENTACIÓ DE ROBERT BOSCH

bottom of page