SUBSCRIPCIÓ
Subscriu-te i rebràs informació sobre els nous productes que entrin a la plataforma

CAN MUNTANYOLA

Centre de Serveis a les Empreses 
Camí del Mig 22, P.I. Palou Nord 08401 Granollers 
T: 93.861.47.83

Impulsa:

Amb el Suport de:

Patrocinadors:

Jornada "Granollers entra en simbiosi: avaluem els recursos materials"

September 24, 2019

Programada pel 26 de setembre de 2019 la jornada «Granollers entra en simbiosi: avaluem els recursos materials» on es presentarà  el GRID Granollers.

 

El propòsit de la jornada és valorar el desenvolupament dels projectes en curs a Granollers dins de l'àmbit de treball amb la indústria i els seus recursos materials, que es denomina "Granollers entra en simbiosi".

 

També es parlarà de nous projectes com ara els esmorzars del GRID, el Gestor energètic compartir, la Xarxa d’aigua regenerada a Granollers o la posada en marxa de la deixalleria industrial del polígon Jordi Camp. 

 

Durant la jornada es tractaran igualment altres possibles línies de treball per impulsar mesures sostenibles i d'economia circular a la indústria, com el càlcul de l’empremta hídrica i de carboni de les empreses, el futur dels residus industrials i la seva gestió, o la creació de comunitats energètiques en polígons industrials. 

 

A més, es presentaran dos casos d'èxit d'empreses de l'entorn de Granollers que han aplicat criteris d'economia circular a la seva activitat. 

 

Accediu al PROGRAMA DE LA JORNADA

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

GRID a la Jornada de Prevenció de residus de l'ARC, 21 de novembre 2018

November 27, 2018

1/10
Please reload

Entrades recents