top of page

GRID a la Jornada de Prevenció de residus de l'ARC, 21 de novembre 2018


La proposta de Granollers va ser una de les iniciatives convidades a participar a la 16a Jornada de Prevenció de Residus que organitza l'Agència de Residus de Granollers i que enguany tractava la temàtica relacionada amb la Simbiosi Industrial.

Granollers Mercat va presentar la proposta de simbiosi que va iniciar l’any 2016, a través d'un procés de sensibilització i treball amb les empreses per tal d'aprofitar els avantatges que suposa activar la simbiosi industrial. El conjunt d’actuacions que des d’aleshores impulsem l’hem denominat «Granollers entra en simbiosi» i es recullen en bona part a la plataforma GRID Granollers.

Assumim el doble repte de, per una banda introduir el concepte de simbiosi al teixit empresarial del nostre territori, a través de la materialització de casos concrets, i, per altra, lligar els polígons industrials de Granollers a l’enfocament de la simbiosi, per què aquesta reforça la competitivitat de les àrees industrials a través de l’establiment de xarxes d’intercanvi i cooperació a les àrees industrials.

A la presentació podreu veure les diferents línies d’actuació i els primers resultats i aprenentatges.

bottom of page