GRID a la Jornada de Prevenció de residus de l'ARC, 21 de novembre 2018

November 27, 2018

 

 

 

La proposta de Granollers va ser una de les iniciatives convidades a participar a la 16a Jornada de Prevenció de Residus que organitza l'Agència de Residus de Granollers i que enguany tractava la temàtica relacionada amb la Simbiosi Industrial.

 

Granollers Mercat va presentar la proposta de simbiosi que va iniciar l’any 2016, a través d'un procés de sensibilització i treball amb les empreses per tal d'aprofitar els avantatges que suposa activar la simbiosi industrial. El conjunt d’actuacions que des d’aleshores impulsem l’hem denominat «Granollers entra en simbiosi» i es recullen en bona part a la plataforma GRID Granollers.

 

Assumim el doble repte de, per una banda introduir el concepte de simbiosi al teixit empresarial del nostre territori, a través de la materialització de casos concrets, i, per altra, lligar els polígons industrials de Granollers a l’enfocament de la simbiosi, per què aquesta reforça la competitivitat de les àrees industrials a través de l’establiment de xarxes d’intercanvi i cooperació a les àrees industrials.

 

A la presentació podreu veure les diferents línies d’actuació i els primers resultats i aprenentatges.

 

Entreu a http://residus.gencat.cat/ca/lagencia/publicacions/jornades/16a_jornada_prevencio/

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

GRID a la Jornada de Prevenció de residus de l'ARC, 21 de novembre 2018

November 27, 2018

1/10
Please reload

Entrades recents
Please reload

Arxiu
Please reload

Recerca per tags
Please reload

POLIGONS_RADIUM-2.jpg

Subscriu-te al newsletter del GRID i rebràs informació sobre els nous productes que entrin a la plataforma

Carrer Camí del Mig, 22
Polígon Palou Nord
08401 Granollers
+ 34 93 861 47 83

Impulsa:

Amb el Suport de:

Patrocinadors:

Agora.png