top of page

16è Esmorzar GRID: Certificats d'estalvi energètic a la indústria (CAEs)

El passat dimecres 17 d’Abril es va celebrar el 16è Esmorzar GRID, en aquesta ocasió dedicat als certificats d’estalvi energètic, coneguts com a CAEs.L'esmorzar va comptar amb la participació de la Isabel Tejero, directora general de Bureau Veritas Solutions Iberia i una de les persones més coneixedores d’aquest tipus de certificació i una de les principals responsables de la implementació d’aquesta figura en la legislació estatal.


L’esmorzar va despertar molt interès atès que es preveu que a poc a poc les subvencions i ajudes a les empreses per a la implementació de projectes vinculats a la transició energètica, vagin desapareixent i únicament quedin aquests CAEs com a instrument per a ajudar a la implementació de mesures d’eficiència energètica a la indústria.


En el marc de la sessió es van presentar les mesures que es promouran des de Can Muntanyola per a facilitar a les empreses la obtenció i venda de CAEs:


  • Acord marc per a les empreses de Granollers, Montornés, Montmeló i Vilanova del Vallès per a la "venda" de CAEs amb Buerau Veritas.

  • Servei d'acompanyament en la identificació i càlcul de CAEs dels vostres projectes. Es realitzarà a través del Gestor energètic compartit. 

  • Apunt tècnic a la indústria específic per a CAEs


Si teniu interès a accedir a les presentacions realitzades, ens podeu enviar un correu a grid@granollers.cat


Comentarios


bottom of page