top of page

11è Esmorzar GRID: LA SOSTENIBILITAT A LA BASE DE L'ESTRATÈGIA: l'experiència de PIERRE FABREUn nou Esmorzar GRID per conèixer pràctiques a les empreses de l'entorn


Pierre Fabre impulsa, entre totes les filials del grup, la Green Mission, una estratègia transversal que té com a objectiu mesurar i reduir l'impacte ambiental de l'activitat i, en especial, crear cultura de la sostenibilitat entre les persones que hi treballen.


L'Israel Reyes, responsable de serveis corporatius, va compartir entre les persones assistents en què consisteix l'estratègia Green Mission que segueixen, com s'ha definit i integrat a l'organització, les principals actuacions, la implicació del personal i els resultats que estan obtenint. Els reptes de Pierre Fabre inclouen la limitació de les emissions de CO2, la protecció de la biodiversitat, l'aire, l'aigua i la salut i la recerca de propostes innovadores, com ara el Green Impact Index, desenvolupat recentment per tal que el consumidor conegui l'impacte social i ambiental dels productes cosmètics.

Durant l'esmorzar es va generar un interessant debat, en què la resta d'assistents van compartir les seves visions, pràctiques i actuacions concretes que estan impulsant. Aquests és precisament l'objectiu que es planteja assolir GRID amb els seus esmorzars: fomentar l'intercanvi de coneixement, la reflexió i la relació entre les empreses de l'entorn, sempre sobre temes vinculats al nou model que suposa l'economia circular.
Comments


bottom of page